*Pilihan yang lebih sihat
*Sesuai untuk 3-4 orang makan
*Mengandungi bahan yang berkualiti, sedap, penuh nutrisi dan berperisa
*Mudah untuk disimpan.
*Boleh disimpan pada suhu bilik selama 18 bulan.
*Mudah untuk dimasak.
*Senang untuk disediakan dan mengambil masa yang singkat untuk dimasak.
*Ramuan istimewa daripada rempah dan bahan yang tinggi kualiti.
*Berpatutan untuk pembeli.
*Pembungkusan dan pemlabelan mengandungi resipi masakan, bahan, tarikh luput, maklumat pengilang dan juga cop Halal.
*Mesra pengguna.
*Nipis.
*Senang untuk dibawa dan disimpan.
*Berkhasiat
Apa anda akan dapat:
1x300g Perencah Masak Hitam
Bahan-bahan: Minyak sayuran (Kelapa sawit), Bawang, Garam, Gula, Serbuk cili, Serbuk lada hitam, Serbuk Cili, Ketumbar, Jintan manis, Jintan putih, Cengkih, Bunga lawang, Garam masala, Tepung ubi, Kunyit, Buah pelaga dan Serbuk karamel.
Cara Penyediaan:
1. Panaskan minyak masak
2. Masukkan daging dan goreng sehingga separuh masak.
3. Masukkan 50g Perencah Masak Hitam.
4. Gaul rata sehingga masak.
5. Siap.