*Pilihan yang lebih sihat
*Sesuai untuk 3-4 orang makan
*Mengandungi bahan yang berkualiti, sedap, penuh nutrisi dan berperisa
*Mudah untuk disimpan.
*Boleh disimpan pada suhu bilik selama 18 bulan.
*Mudah untuk dimasak.
*Senang untuk disediakan dan mengambil masa yang singkat untuk dimasak.
*Ramuan istimewa daripada rempah dan bahan yang tinggi kualiti.
*Berpatutan untuk pembeli.
*Pembungkusan dan pemlabelan mengandungi resipi masakan, bahan, tarikh luput, maklumat pengilang dan juga cop Halal.
*Mesra pengguna.
*Nipis.
*Senang untuk dibawa dan disimpan.
*Berkhasiat
Apa anda akan dapat:
1x300g Perencah Rendang
Bahan-bahan: Minyak sayuran (Kelapa sawit), Bawang, Bawang putih, Halia, Serai, Garam, Gula perang, Cili hijau, Serbuk santan, Lengkuas, Kerisik, Ketumbar, Jintan putih, Jintan manis, Kulit kayu manis, Bunga lawang, Cengkih, Buah pelaga, dan Kunyit
Cara Penyediaan:
1. Panaskan minyak masak
2. Masukkan daging dan goreng sehingga separuh masak.
3. Masukkan 50g Perencah Rendang.
4. Masukkan air dan santan.
5. Gaul sehingga masak.
6. Taburkan hirisan daun kunyit.
7. Siap.
1x300g Rendang